Mikulás nap az Orlai Produkciónál

Öt új premier -

A korábbi évekhez hasonlóan ismét megszervezi Mikulás napi vásárát december 1-jén és 2-án, online és a Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda.

Ez alkalommal nagy kedvezményekkel lehet Karácsonyi Ajándék Bérleteket venni, és a meghirdetett előadásokra szóló jegyek is kedvezményesen kaphatók. Az eddigiektől eltérően már most beszerezhetők a belépők a 2019. júniusig meghirdetett premierekre a Belvárosi Színházba, a Hatszín Teátrumba és a Jurányi Inkubátorházba, olyan művészek előadásaira, mint Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia, Ullmann Mónika, Ötvös András, Bálint András és Bíró Kriszta.

venusz plakat20-50% kedvezmény érvényes 2019. december 1-jén és 2-án, 48 órán át a meghirdetett előadásokra az Orlai Produkció Mikulás napi vásárán. Többek között öt új premier is szerepel a már sikerrel futó produkciók között.

  1. január 11-től látható Guelmino Sándor rendezésében Joe Orton darabja, a Mr. Sloane szórakozik, méghozzá Bíró Kriszta, Király Attila, Gazsó György és Dékány Barnabás szereplésével. A gyilkos humorú darab Parti Nagy Lajos ehhez a produkcióhoz készült, vadonatúj fordításában kerül színre a Jurányi Inkubátorházban.
  2. február 22-én Szabó Kimmel Tamás első önálló zenés estjét, a Széttépvét láthatják a nézők, Novák Eszter rendezésében, a Belvárosi Színházban.
  3. március 6-án a nagysikerű Varsói melódia, a Tagadj, tagadj, tagadj, a Second life, avagy kétéletem és a Heisenberg után új előadással jelentkezik az Orlai Produkció a Hatszín Teátrumban. Hanif Kureishi Vénusz című, fanyar humorú darabját Deák Krisztina rendezésében viszik színre Bálint András, László Lili, Gyabronka József, Takács Kati és Brasch Bence előadásában.
  4. április 18-án Molnár Ferenc művét, a Riviérát mutatják be a Belvárosi Színházban Benedek Miklós rendezésében, Kovács Patricia, Schruff Milán, Szabó Kimmel Tamás, Kardos Róbert, Ullmann Mónika, László Lili/Ballér Bianka és Vadas Gábor előadásában.
  5. június 24-től a Belvárosi Színházban látható Znamenák István rendezésében Michael Frayn Vadméz című darabja Ötvös András, László Lili, Mészáros Máté, Ullmann Mónika, Radnay Csilla, Nagy Dániel Viktor, Grisnik Petra, Pataki Ferenc, Ficzere Béla, Fellinger Domonkos és Takács Zalán szereplésével.

A Mikulás napi hétvége alatt a Karácsonyi Ajándék Bérlet, amely 3 szabadon választott előadásra érvényes a Belvárosi Színház és a Hatszín Teátrum repertoárján lévő 32 darabból, és 2019. december 23-ig érvényes, szintén nagy kedvezményekkel kapható online és a Belvárosi Színházban, személyesen.

A kedvezményekről és az előadásokról további információk itt találhatók.

 

© 2016 KútszéliStílus.hu