Újdonságok Pintér Béláéknál

Pintér Béla és Társulata – részben – új helyszínen és új színészekkel kezdi az évadot.

Görögországba is készülnek.

A független színházi élet ismert és elismert társulata már augusztusban megkezdi a színházi évadot, szám szerint a tizenkilencediket.

A nyári szünetben legújabb, Szívszakadtig című előadásuk Szegeden, a 27. THEALTER Fesztiválon elnyerte a legnépszerűbb előadás közönségdíját, majd az Ördögkatlan Fesztiválon aratott sikert - dupla előadással.

(Az előadásról itt olvashatják kritikánkat.)

Szivsz 42Szívszakadtig / Pintér Béla és Szabó Zoltán / fotó: Mészáros Csaba

Október elején a Titkainkat viszik Görögország második legnagyobb városába, Thessalonikibe vendégjátékra.

A társulat néhány változásra hívja fel az érdeklődők figyelmét. Kaisers TV, Ungarn és Tündöklő Középszer című előadásaik a 2017/2018-as évadtól kezdve új helyszínen, az Átrium Színházban láthatók. Ugyanitt tekinthető meg a 15 éve töretlen sikerrel futó, több mint 300 előadást megért Parasztopera, itt újítják fel és tűzik újra műsorra A Sehova Kapuját is. A színházi évad azonban már augusztusban megkezdődik - a Szkéné Színházban a Fácántánc című előadással.

kepatmeretezes hu Szamosi Peto PartiPető Kata, Szamosi Zsófia és Parti Nóra / a fotók forrása: Pintér Béla és Társulata

Szereplőváltozásokról is tájékoztatják közönségüket: mivel Szamosi Zsófia anyai örömök elé néz, a most kezdődő évadban szerepeit a Titkaink és a Tündöklő Középszer című előadásokban Pető Kata, a Kaisers TV, Ungarnban Parti Nóra veszi át. A további előadások, amelyekben Szamosi Zsófia játszik, a tervek szerint tavaszig szünetelnek, és évad végén kerülnek majd újra műsorra. A Sehova Kapujában Adorjáni Bálint mutatkozik be a Pintér Béla és Társulata nézőinek.

Decemberben Ascher Tamás Háromszéken címmel új bemutatóval jelentkezik a társulat - ezúttal a Katona József Színházzal együttműködésben.

Bővebb információ: pbest.jegy.hu.

 

© 2016 KútszéliStílus.hu