Az Orlai Produkció októberi műsora

Fővárosi és vidéki játszóhelyein színes kínálattal várja nézőit az Orlai Produkciós Iroda –

Budapesten, a Belvárosi Színházban, a Hatszín Teátrumban és a Jurányi Házban látható a HÁROM ESŐS NAP, a MI ÉS ŐK, a SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM, a VARSÓI MELÓDIA, a BOCS, FÉLREMENT!, a CSALÁDI JÁTSZMÁK, AZ ÉTKEZÉS ÁRTALMASSÁGÁRÓL, a MOJO, az EGYASSZONY, a DÜHÖNGŐ IFJÚSÁG, a HEISENBERG, a NÓRA 2, a LESZÁMOLÁS VELEM, A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA, az EGY ŐRÜLT NAPLÓJA, a VŐLEGÉNY, a VALÓDI HAMISÍTVÁNY, A FOLYÓN TÚL ITÁLIA, a SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE, a PÁRTERÁPIA, a PESTI BAROKK és a KÉTELY.

secondSecond life, avagy kétéletem / Járó Zsuzsa és Kovács Patrícia / Fotó: Takács Attila

A részletes műsor megtekinthető itt: Budapest – 2018. október (pdf)

Egyéb budapesti játszóhelyeken az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU...A MI JÓZSINK - ERZSIKE, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... A NŐVÉREK - LEVÉL APÁMHOZ!, a HERNÁDI PONT, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... PIRA BELLA, az ŐSZI SZONÁTA, és AZ ÉTKEZÉS ÁRTALMASSÁGÁRÓL.

hernadi takacsHernádi.PONT / Fotó: Takács Attila

 A részletes műsor megtekinthető itt: egyéb budapesti helyszínek – 2018. október (pdf)

Vidéki helyszíneken az EGYASSZONY, AZ ÉTKEZÉS ÁRTALMASSÁGÁRÓL, a DÜHÖNGŐ IFJÚSÁG, a KRIPLI MARI, a SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE, a VALÓDI HAMISÍTVÁNY, SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM, a NÓRA 2, a VARSÓI MELÓDIA, AKIT AZ ISTENEK SZERETNEK, A FOLYÓN TÚL ITÁLIA és az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... A NŐVÉREK - LEVÉL APÁMHOZ!

nóra2Nóra II. rész / Bodnár Erika, Kováts Adél és Csankó Zoltán / Fotó: Toldy Miklós

A részletes műsor megtekinthető itt: vidéki helyszínek – 2018. október (pdf)

2018. október 1.

 

© 2016 KútszéliStílus.hu