Az Orlai Produkció novemberi műsora

Fővárosi és vidéki játszóhelyein színes kínálattal várja nézőit az Orlai Produkciós Iroda –

Budapesten, a Belvárosi Színházban, a Hatszín Teátrumban és a Jurányi Házban látható a VÁRJ, MÍG SÖTÉT LESZ, a VARSÓI MELÓDIA, a BAGOLY ÉS CICA, a SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM, a HÁROM ESŐS NAP, a NÓRA II., AZ ÉTKEZÉS ÁRTALMASSÁGÁRÓL, a MI ÉS ŐK az EGYASSZONY, az EGY ŐRÜLT NAPLÓJA, a FÉRJEK ÉS FELESÉGEK, a PESTI BAROKK, a BOCS, FÉLREMENT!, a VALÓDI HAMISÍTVÁNY, a DÜHÖNGŐ IFJÚSÁG, A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA, a LESZÁMOLÁS VELEM, az AZ OROSZLÁN TÉLEN, AZ ÉTKEZÉS ÁRTALMASSÁGÁRÓL, a SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM, a PÁRTERÁPIA, a MOJO és a HEISENBERG.

haromesosnap kritika 8Három esős nap / Schruff Milán, Kovács Patrícia és Szabó Kimmel Tamás / Fotó: Takács Attila

A részletes műsor megtekinthető itt: Budapest – 2018. november (pdf)

Egyéb budapesti játszóhelyeken a VŐLEGÉNY, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU...A MI JÓZSINK - ERZSIKE, a KÉTELY, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... PIRA BELLA, A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU... A NŐVÉREK - LEVÉL APÁMHOZ!, A FOLYÓN TÚL ITÁLIA, az ŐSZI SZONÁTA.

vőlegeny1Vőlegény / Tóth Ildikó / Fotó: Toldy Miklós

A részletes műsor megtekinthető itt: egyéb budapesti helyszínek – 2018. november (pdf)

Vidéki helyszíneken a VŐLEGÉNY, az EGYASSZONY, a VALÓDI HAMISÍTVÁNY, az ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU...A MI JÓZSINK - ERZSIKE, a VARSÓI MELÓDIA, a HERNÁDI PONT, a PÁRTERÁPIA, a HITTED VOLNA?, a HÁROM ESŐS NAP, a NÓRA II., a SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM és a MI ÉS ŐK.

Varsói melódia Pénzes Kristóf 31Varsói melódia / Adorjáni Bálint és Tompos Kátya / Fotó:Pénzes Kristóf

A részletes műsor megtekinthető itt: vidéki helyszínek – 2018. november (pdf)

 

© 2016 KútszéliStílus.hu